Skolserveringen På FIGY

Maten på finnvedens gymnasium har varit viktigt för att eleverna ska kunna orka med och kunna koncentrera sig under skolarbetet.

Maten på figy har ofta serverats när den inte var färdig gjord, ex härom dagen när vi skulle äta hamburgare så var inte hamburgarna färdigstekta, eller den dagen vi skulle äta pasta så var pastan inte färdigt kokt och dessutom gick det inte att tugga maten. Jag skulle vilja att matpersonalen på Figy skärper sig!

Mitt andra argument är att under ett år som jag hade gått på Figy så har jag märkt att det serveras mest soppa än de andra maträtterna. Jag tycker att tanterna borde minska servering av soppa och börja öka servering av de andra maträtterna.

Mitt sista argument är att sens jag hade gått på grundskolan till nu har jag märkt att det bara serveras mest svensk klassisk maträtter. Det är gått men jag skulle vilja att man varierar maten lite mera med utländsk maträtter som ex: Falafel, laxstrangonof, Shawarmah, Tzatzeki , Taboleh och mm..

(Mina tre argument och åsikter kommer från mig och från många elever som går på figy.)

Kanske Borde inte Figy göra något åt detta problem, men då kommer detta förhindra eleverna från att äta i skolan och istället börja gå på skolan med tomma magsäckar och inte kunna koncentrera sig under arbetslektionen.

Nu är det dags för figys chefer att börja skärpa sig och börja ta ansvar över skolan istället för att bara sitta i sina kontor och låsas som att figy är problemfri!

 

Walid Zeidan