Redaktionen

Ugglepostens medarbetare

Redaktör

Lovisa Landén

Jag är 19 år gammal och bor i Värnamo sedan 2013. Som redaktör på Uggleposten jobbar jag med det mesta – jag skriver artiklar, fotograferar och redigerar bilder, fixar med layouten till tidningen och på hemsidan samt lite annat smått och gott. På fritiden gillar jag att läsa, måla och rita, skriva, baka, sjunga, laga mat och hänga med min familj och vänner. Jag älskar att vara utomhus men är superallergisk mot pollen! Om fem år är jag färdig med mina gymnasiestudier och kan göra precis vad jag vill.

Redaktion

Amanda Hjerpe Geer

Jag är 18 år och går sista året på Naturvetenskapsprogrammet (NA18c) på Finnvedens gymnasium. Min stora passion är att skriva allt ifrån dikter till böcker, och det är det jag sysslar med här på Uggleposten. På min fritid går jag på bågskytte, spelar dataspel och skriver noveller.


Shaimaa Salem

Jag är 18 år och går första året på Naturvetenskapsprogrammet (NA18c) på Finnvedens gymnasium. På Uggleposten brukar jag fotografera och skriva noveller. På fritiden gillar jag att ta promenader, fotografera, laga mat, läsa och lyssna på musik. Om fem år bor jag i Göteborg och läser till apotekare.

 

 

Våra alumni

Emmy

Hallå allihopa! Mitt namn är Emmy Hillblom och jag går i klass Na14b här på figy. På fritiden är djur, musik, böcker och att skriva min stora passion, därav har jag hamnat här på uggleposten.


Caroline


Erica

Hallå! Mitt namn är Erica och jag är en humanisttrea.


Kevin

Hej! Jag heter Kevin. Jag gillar att lyssna på musik och titta på anime etc. Den musiken som jag lyssnar mest på är Koreansk pop och Japansk pop. Jag kommer att skriva om allt möjligt.


Louise Gunnarsson

Humnaistisk student som hatar orättvisor i världen men älskar att nörda språk.


Maria

Hej, jag heter Maria och går sista året på humanistiska programmet och gillar att skriva.


Marie

Hej! Mitt namn är Marie & jag går Vård & omsorg här på figy (VO15) Mina stora intressen är allt ifrån musik,till att skriva egna noveller & låttexter, men framför allt Poesi!


Jessica

Naturare, mångsysslare; för det mesta inom kultur


Mrthefailman

Hej, mitt jobb på uggleposten är att skriva serier och att skriva recessioner om saker jag tycker är intressant. Jag är ny på tidningen och jag tycker det ska bli roligt här. Vi har redan haft många skratt. Jag går på elprogrammet och går i klass i EE14.

Natalia

Hej, är 18 år och går naturprogrammet.


Hanna

Hej! Jag går systemvetenskapsprogrammet i Linköping och hade tänk skriva lite om hur det är att plugga vidare direkt efter studenten och det nya studentlivet !


Simon

Går sista året på naturprogrammet, läser allsköns böcker parallellt med plugget, styrketränar och försöker även hinna med uggleposten.