Nu är vi igång!

Hallå!

Skolan är igång, Ugglan är igång, och det är även vi här på Uggleposten!

I torsdags hade vi årsmöte, många saker diskuterades, så som idéer och kampanjer. En ny styrelse valdes in och även en ny ordförare. Den nya ordföraren är jag, Erica Alfredsson. Jag är en nybliven sjuttonåring och en humanisttvåa, vilket betyder att jag är lite av en språknörd. Jag gillar att skriva, vilket är därför jag hamnat här på Uggleposten som är en perfekt möjlighet att skriva av sig.

Även du har möjlighet att vara med i vårt härliga gäng, även du har möjligheten att få vara med och skriva och posta på en riktigt skoltidning. Hur många gånger drömde man inte om att ha en skoltidning? FIGY har en. FIGY har Uggleposten! FIGY har möjligheten för dig att skriva för en skoltidning.

Vi här på Uggleposten är supertaggade för det här läsåret och jag tror att det här kommer bli sjukt bra!

Om Erica 8 artiklar
Hallå! Mitt namn är Erica och jag är en humanisttrea.