Figys Valentine’s hälsningar – sneak peak

Uggleposten gav sig ut på Figy för att värma upp elever och personal inför alla hjärtans dag. Under två dagar fick alla chansen att lämna hälsningar. Dessa kommer ut i tryckt form under torsdagen, men du som webbläsare kan givetvis läsa dem redan nu!!

 

Du är värdefull!!
heellu darling!! Du ska veta att du är den bästa som finns! du gör mina dagar till ljusa! och jag är glad över att få slippa dom mörka sidorna. all kärlek till min bästavän Catja! Nana!!
love you bff
#lovelife
Hej min älskade vän Andres ville bara säga att jag tycker du är snäll och trevlig
Jag vill skicka en kärlekshälsning till de bästa, finaste vännerna man kan ha. Rebecca Gustafsson, Verona Shefqeti och Selma Åkesson Ni är verkligen värda guld och är så glad att jag har er, love you.
Älskande Catja du är min ängel o räddat mig i många situationer, jag älskar dig enormt mycket Med vänlig hälsning din älskade.. puss <3
Kära söta Anton <3 jag älskar dig!! #bromance
Du är den bästa som finns, love you so much boo. Vi är bäst glöm inte det, och du vet vem jag är!!!
Rosor är röda voiler är blå,
åh Simon Johansson jag älskar dig mer än få.
Hej Dinci du är bäst efter Milan Stankovic hihi :* / Emma Caus
Jag vill ge en kärlekshälsning till ALLA underbara tjejer i min klass: Emma, My, Amanda, Alexandra, Natalia, Lydia, Emma, Hanna, Freija, Agnes, Lily, Disa,
Amanda du är också underbar 
Tre år har gått, och sen dess har vi vid varandras sida stått.
Ni gör mina dagar så ljusa så,
när himlen över oss är grå.
Det är ni som en definiton för kärlek är,
och med er försvinner alla besvär.
Alf är vårt gäng,
det är ett gött häng.
Er vänskap vill jag alltid ha kvar, den är underbar!!
Tack för att ni finns era underbara pettrar!
Ha en underbar dag Pontumma och hoppas du får din muskulösa…!!!!
Håkan Gärdesmed vi saknar dej!
Puss på dig Spanjoren ! <3
Hannard, Jag älskar dej till månen och tillbaka!! / Krämis hihi <3 <3 :* :*
Puss på dig !!!
Hälsningar din synska vän <3
Hana Zeneli, när vi är förenade är känslan allt i motsatts till allomorf. Ditt vilda hår med färgen av nybakade kanelbullar (?) lyser upp våran dag och ger oss hopp i livet. Vi vill ge din klädstil 332 likes, precis så många som @samvetet hade på sin senaste bild. Vi saknar dig och ser fram emot att få dela en kopp te med dig i ett parti rappakalja. Glad alla hjärtans dag vår lilla astronom!Skeppohojojojoj ze gang
Du gör oss stum, låt oss hyra ett rum, så vi kan minnas denna stund.
EA
Kära Marianne
Vi har nu mindre engelskatid
sedan andra lektioner tagit vid.
Du har lärt oss allt från hexameter
till om kända poeter.
Vi kommer alltid vara tacksamma för dessa år
och sakna dig nästa vår. NA12a
Vi vill skicka en kärlekshälsning till Ulf Therén av många olika anledningar, men främst för att du ger oss kaffepauser under varenda lektion eftersom du vet att vi behöver det. /Dina änglar i SA12a
Jag har spanat in just dig! xoxo Fina Annelie!
Vilken underbar kollega och vän du är!
Varje gång jag ser dig så tänker jag på hur vacker vänstersväng du gör i rondellen! <3
Varje gång du ler får rusar mitt blod i hastig fart <3
En hälsning till vår underbara klass Na12c. Har underbara klasskompisar som alltid ställer upp. Ni lyssnar alltid tålmodigt och applåderar efter varje redovisning även om dom suger. Tack för att ni finns älskade gullungar!
The first time i saw you Sanna i looked for a signature, because every masterpiece has one.
Klara Dunehav, jag vet inte hur jag ska ta vår vänskap till nästa nivå. Du är mitt liv, min kärlek och min bästa vän. I mina ögon är du det finaste här på jorden och jag är beredd att satsa min framtid på oss. Jag förstår om du inte är redo för detta ännu, men jag vill att du ska veta att jag väntar på dig, både känslomässigt och kroppsligt.
Hälsningar, din pingla <3
Hanna
du är så vacker när du kör en kupé med fyra dörrar, men även när du inte gör det. :*
Älskar dig Amanda, puss från Hannis !!!<3
Jag älskar er NA12B, ni är bäst!!! Kramisar
Du är som en ABC 80 – värdefull och bäst i test sedan 1980.
-bakre raden TE13
Ni är två underbara personer som gör mina helger bäst! Inget slår FAJ-kvällarna if you know what I mean… ÄLSKAR ER GIRLS !!!!!
KRAM
VÄRLDENS BÄSTA ARBETSKAMRAT
/CAFÉ UGGLAN
Du ler så sött i matkön. Jag önskar jag vågade le tillbaka… XO
Tack världens bästa Annie och Clara för att ni är världens snällaste vänner mot mig varje dag i skolan! / Hanna
Jag vill berätta att, du min bästa vän Maria Johansson, jag älskar dig. Du ha funnits där för mig, i vått och torrt. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag uppskattar att du är min vän! Puss <3 
Jag älskar dig min fina vän Alicia <3 
En kärlekshälsning till min kvinna,
för någon som dig jag aldrig trodde att jag skulle finna.
Jag vet att jag inte alltid är den bästa,
men jag vill att du förstår att jag försöker för det mesta.
Tillsammans med dig ser jag en underbar framtid,
där vi ger varandra glädje och kör en familjehybrid.
Vi har klarat oss igenom många strider,
framför allt med din hjälp, som alltid kärlek sprider.
Avslutningsvis vill jag till dig säga,
att oavsett vad så kommer du alltid mitt hjärta äga.
– Din norrländska man
Frida vi kallar dig för Frillan,
synd att du saknar prillan.
Du klagar på ditt hår
och det är något jag inte förstår.
Ditt hår är som en grekisk gudinna och du får mig att spinna. Du har en klädstil som är unik och det märks att din pappa är rik.
Du är vacker och fin och det får mig att smälta som varmchoklad. Man blir alldeles varm när man är i din famn, du gör mig pigg och glad. Vad hade världen gjort utan dig? En redigt toppentjej! Du sprider energi och glädje vilket som är grymt och i din närhet känner jag mig trygg för jag vet att vi backar varandras rygg. Tack för jag får vara din vän Frida Kindström!
Från Robin 😉
Dardan och Yvette er kommer jag alltid att minnas.Ni finns i mitt hjärta. Helena 
Du tjej som sjöng sista solot i julshowen!
Jag kan inte sluta tänka på dig!
Vilken röst och vilken utstrålning!
J
Livet blir som en dans med er på en blomsteräng i min säng och det blir gött häng! Tack för ni finns alla kompisar
hejdå 🙂 fritt o loui
Till vår kära Ellen Lexander!
Du strålar som solen själv och sprider glädje.
Med ditt fina leende får du oss alla att smälta.
Du är så himla bra och vi tycker om dig!
Pussar och kramar från dina favorittjejer!
Jag önskar en bra alla hjärtans dag till hela klassen
från Benjamin lönn
Jag vill ge en ros till alla mina elever i IMPRE14 för att de, för det mesta, förgyller mina dagar här på FiGy 🙂 //Er mentor
En stor kram till alla mina goa elever på hjärtans dag!
Lotta
Till er i år 1 som har matematik på tisdagmorgon och onsdagseftermiddag: En ros var till er för att ni kämpar på!!! //Er matematiklärare
Tjena Lundstedt! Önskar dig en glad alla hjärtans dag! Hoppas du får plaska med bruden! Kram din bror Fico <3

Hejhej Bonden. Ville bara säga att jag är så glad över att vara din vän trots att jag är väldigt dålig på att påminna dej om det. Jag har fått bästa baldejten (y) men ingen hatt då, snälla..? Löve you. //”Shawty”elr Thegirl;D höhö

Hanna, jag vet att du singel är, men oroa dig inte för det dig klär.
Att stilla dina begär kan vara svårt när dina krav är motsatsen till molekylär 😉 (försök att få meningen att rimma haha) Hoppas du får en fin och skön alla hjärtans dag vackra Ice Princess! Det är du värd efter ett år av sömnlösa nätter med tankarna på din framtida Prince Charming! Puss, love you! <3 HAAAPPY VALENTINE’S DAAY SWEETIE! <3
You make my Heart go Doki Doki!
Till en söt kille TE12a som håller i en gul linjal på skolfotot. Kanske en dejt på alla hjärtans dag? <3
Till världens bästa vän Alicia. Jag kommer ihåg när vi började 7:an och du och Maria var de enda som pratade med mig när jag var ensamast. Jag älskar dig mest av allt, hoppas du känner samma sak för mig. Skulle nästan kunna skriva en novell om dig, men det kan jag inte göra nu. Love you honey boo <3
Kära Egget!
Du är en väldigt underbar person som alltid får en att le.
Jag hoppas att vi föralltid blir vänner och vi älskar dig! / Dina älsklingar
minip0p du är världens bästa HJ <3
marrebus jag älskar dig mer än pommes <3
Vill passa på och skicka en varm Alla Hjärtans Dags hälsning till alla mina underbara kompisar här på skolan, både nya och gamla. Tack för att ni finns! <3 <3
Kramisar!!
/// Emmy (”Laxen”)
Lejla jag älskar dig babeeeeee
Till min kära vän, Shpetim: en jättekram på Alla hjärtans dag!!!!!
Till mina outsiders, jag tycker om er himla mycket! Kram E.
Till mina fina måndagsmysare, Ellen, Emilia, Karin och Kajsa. Kram 🙂
En hälsning till Nejra Kurtanovic. Du är en härlig person <3 Jag blir glad av dig. Du är en riktig bae. Kram /du vet vem
Till mina älsklingar. Från älskling nr 1 till jag vet inte vad, ni gör min dag <3
Till: Emma Causevic
Från: Leonardo Di’Caprio Har hört att du älskar mig otroligt mycket och att du till och med ha en förlovningsring. Vill bara säga dig att jag älskar dig också och att jag precis köpt en ring till mig själv som representerar min kärlek till dig! Möts vi inte i detta livet möts vi i vårt andra liv <3
Selma Curan du är väldigt, väldigt söt och jag gillar dig <3
Petter/Britta/Petrus, vi har haft vårt förflutna och jag har förnekad mina känslor för dig. Men nu måste jag erkänna dem. I LOVE YOU <3
Till alla mina kära vänner i Na12b! Utan er vet jag inte vart jag skulle vara idag. Ni är lyset som lyser upp min väg. Efter denna tuffa höst för både mig och er så är jag glad att ni fortfarande är där. Hoppas verkligen att ni finns kvar där efter vi tagit studenten för sånna vänner vill man inte förlora, oavsett hur svårt det kan vara ibland!
Älskar er <3
Selma Curan du är väldigt, väldigt söt och jag gillar dig <3
Petter/Britta/Petrus, vi har haft vårt förflutna och jag har förnekad mina känslor för dig. Men nu måste jag erkänna dem. I LOVE YOU <3
Hej Rindert! Vi tycker om dig <3
//De fyra vännerna och Rindert
Vi gillar dig nougat <3
Åh fröken stina med ögon så fina, vackra så händer och rödaläppar små! Åh fröken stina har en underbar barm, Ska inte du och jag gå arm i arm. Du är så gulli, gulli, gulli, gullig, Du är mitt lilla sockersöta havreflan. Du är så gulli, gulli, gulli, gullig. Vil söta stina med ögon så fina, söt som en blomma och doftar så gott. Vill fröken stina bli min lilla stumpa, för jag tycker om din rumpa så… Du är så gulli, gulli, gulli, gullig Vill du stina bli min lilla fru. Du är så gulli, gulli, gulli, gullig. Ska du och ja gå ner nananana. Säg inte nejj för i livet bli det ja och duuuu! (hahhaha, förlåt<3)
Mitt lilla gullesvin (brukar dock kalla dig vildsvinet), du får mitt hjärta att slå några extra slag! Pusselipuss <3
Vill bara förmedla en kärlekshälsning till dig Amanda Dal, från min lilla söta lillebror.
Amanda, är du gjord av koppar och tellur? För du är söt.
Stina, min kärlek för dig är som en cirkel och cirkeln har inget slut.
Kära Natthakan SA12a,
Så många år har vi haft tillsammans och ännu fler har vi kvar! Trotts att vi ibland hamnar i våra diskussioner och små bråk så vet jag att jag alltid kan lite på att du finns där oavsett vad. Trotts att du är så liten så tar du en stor plats i mitt hjärta, och i hela rummet för den delen. Ditt leende kan lysa upp en hel stad och dina ögon tindrar precis som stjärnorna på himlen. Det finns inte tillräckligt med ord som kommer att beskriva vilken underbar person du är, jag hoppas dock att du förstår att jag tycker mycket om dig.
Matilda, are you a dementor? Cause you take my breath away.
Amanda Dal, are you from starbucks? Because I like you a latte.
/Från en hemlig beundrare.
Stina, you are my butterfly <3
Hej lilla sötnosen
Du bad mig att skriva något fint så jag har valt att göra det till något mer romantiskt. Du får mig ofta och skratta, du får mig alltid att le. Du är anledningen till varför jag tror på att det finns bra människor i denna värld. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur fin du är, men du är den vackraste på skolan <3
Dardan, du är fin!
Kära Natthakan
Roses are read
Violets are blue
I probably do not
want to set fire to you
Date me Sara Arnetorp, or I will be Dylan O’Cryin. Meet me at the lockers by the central hall on Friday Febuary 6, 12.00.
Elias Petersson, If you were a fruit, you’d be a FINEAPPLE.
Elin, jag gillar dig mer än bananer <3
Älskar dig Emma my best friend <3 Nu ska vi tagga Borås och ha en awesome dag med VBK. Puss på dig , Kram Hanna <3
Hanna jag älskar dej mest i hela världen (efter Milan Stankovic) skääämmmmtttt älskar dej mer än hnm, men bara lite!! 😉 Ha en bra dag du är awesome babee puss på dej!! :* <3 <3
Alexandra H
En ros för att du kämpar så!! /L
Hejsan brottaren i EE12, jag tycker brottning är fett coolt 😀
Hejsan Emma du är gudinna!! <3
Min fina Pållevick :* du är grym bara så du vet!! Älskar diiiiiig puuuuss!
Emma du är en fantastisk engagerad och stöttande vän och själsfrände, du lyser upp min dag och jag älskar dej!! <3 :* Till Emma, från Emma!!
JP du är så sjukt rolig att va med! Tack för hjälpen med plugget o allt höhhö.. puuuussss love u :* din F
Lena, världens bästa vän!!!

Till: Albin, Na12a
Jag skulle bjudit ut dig på Alla Hjärtans Dag om jag hade vågat 🙂

Dino du är en ängel och du räddar vår dag varje dag, du är vår psykolog tack för att du alltid är där för oss!! 🙂 :* // Hanna och Emma
till: Daniel Brandt
Du har en hemlig beundrare
Vi vill tacka de som jobbar med Uggleposten för det roliga initiativet med kärlekshälsningar och alla bra artiklar ni skriver på uggleposten.se <3
Det finns en person på denna skola jag gillar extra mycket, han är mjuk och söt, vet ni vem jag menar? Johannes Demir såklart.
A! Du är så söt och dina ögon så glittriga fina! Jag kan inte tänka när jag arbetar med dig!
Vi har alla haft vårt förflutna men trots alla dispyter har vi alltid funnits där för varandra. Tack alla petrusar för att ni finns.
Puss och kram, -M
Tack alla snygga petrusvänner för att ni finns i mitt liv, i love you all.
-M
Natthakan Raksakantong, you are my third favorite thing.
1. Music
2. Travelling
3. Nattis
Tycker om dig Innipinni mvh soulieeee
Jennifer Åberg, I like you more than bacon.
Is your body from McDonalds Stine? Because i’m lovin’ it!
Olivia Ljungberg, du är solen av mitt berg, du är skogen av mitt mörker och dina ögon tindrar som en vacker dag på soptippen. Love yaa
Till alla mysiga å snälla som jobbar i Café Ugglan. Ni gör dagarna så mycket bättre!!
Dagens ros till Gun som alltid ler och förstår! Vi <3 dig!
världens bästa kille älskar dig enormt mycket Radmanesh hoppas du får en bra dag på alla hjärtans dag .
Samaneh
Glad alla hjärtans Dennis! Du ska veta att jag älskar dig över allt annat! Du är det bästa som har hänt mig ska du veta. Är så extremt lycklig med dig!! Hoppas att det alltid kommer att var vi vad som än händer.
Du är världens bästa kille!! Glöm aldrig det :* Puss och Kram // Catja
Sofia!! Du ska veta att jag är väldigt glad att vi är bästa vänner!! // Catja
Glad alla hjärtans dag min älskade vän Natalie Weijland. Älskar dig enormt mycket min bästa vän .Du kommer och alltid vara min bästa vän oavsett vad som händer. Du är bäst ska du veta Natalie weijland. S
Hej Oliver!
Vi tycker att du är en kille som är riktigt söt.
Kram / tre små söta brudar

Vi på Uggleposten tackar alla som bidragit till vår Valentine’s Day Edition

valentines