Redaktionen

Ugglepostens Redaktion

Våra alumni

Emmy

Emmy

Hallå allihopa! Mitt namn är Emmy Hillblom och jag går i klass Na14b här på figy. På fritiden är djur, musik, böcker och att skriva min stora passion, därav har jag hamnat här på uggleposten.


Caroline


Erica

Hallå! Mitt namn är Erica och jag är en humanisttrea.


Kevin

Kevin

Hej! Jag heter Kevin. Jag gillar att lyssna på musik och titta på anime etc. Den musiken som jag lyssnar mest på är Koreansk pop och Japansk pop. Jag kommer att skriva om allt möjligt.


Louise Gunnarsson

Louise Gunnarsson

Humnaistisk student som hatar orättvisor i världen men älskar att nörda språk.


Maria

Maria

Hej, jag heter Maria och går sista året på humanistiska programmet och gillar att skriva.


Marie

Marie

Hej! Mitt namn är Marie & jag går Vård & omsorg här på figy (VO15) Mina stora intressen är allt ifrån musik,till att skriva egna noveller & låttexter, men framför allt Poesi!


Jessica

Jessica

Naturare, mångsysslare; för det mesta inom kultur


Mrthefailman

Mrthefailman

Hej, mitt jobb på uggleposten är att skriva serier och att skriva recessioner om saker jag tycker är intressant. Jag är ny på tidningen och jag tycker det ska bli roligt här. Vi har redan haft många skratt. Jag går på elprogrammet och går i klass i EE14.

Natalia

Natalia

Hej, är 18 år och går naturprogrammet.


Hanna

Hanna

Hej! Jag går systemvetenskapsprogrammet i Linköping och hade tänk skriva lite om hur det är att plugga vidare direkt efter studenten och det nya studentlivet !


Simon

Simon

Går sista året på naturprogrammet, läser allsköns böcker parallellt med plugget, styrketränar och försöker även hinna med uggleposten.